DOPPER-ACTIE OUDERRAAD

Beschikbare kleuren

De ouderraad van PITO organiseert een eenmalige verkoop van DOPPER-drinkflessen om leerlingen aan te moedigen om geen wegwerpflessen mee naar school te brengen, maar om hun eigen, hervulbare, drinkfles mee te brengen. Elke leerling krijgt via deze weg de kans om 1 fles aan te kopen tegen een verminderde prijs.

 

Bron: https://dopper.com/nl/over-dopper/het-begin/

De actie

Iedere leerling kan 1 exemplaar aankopen via deze link. Je betaalt per fles €7,50 i.p.v. de gebruikelijke €12,50 in de winkel. Die €5 euro korting die je krijgt wordt gedragen door de ouderraad van PITO. 

Deadline: je kan een Dopper-fles bestellen tot en met zondag 9 december 2018

Je vult je gegevens en de gewenste kleur in en verstuurt het formulier. Je krijgt dan een persoonlijke code toegestuurd via mail, waarmee je de Dopper-fles kan afhalen.  De beschikbare kleuren staan bovenaan afgebeeld op de foto.

Dat afhalen gebeurt als alles vlot verloopt tijdens het oudercontact op 21 december 2018 om het kerstrapport op te halen, tijdens de kerstbodega van de ouderraad. Moest er een vertraging zijn van de levering, dan melden we zeker het nieuwe ophaalmoment (in januari).

 

Bron: https://dopper.com/nl/

Waarom Dopper?

Wij kiezen ervoor om een product van Dopper aan te bieden, omdat dit bedrijf een missie heeft die we zeker delen. 

Bij Dopper zijn ze zich bewust van het probleem dat plastic afval veroorzaakt wereldwijd. Anderzijds willen ze graag een wereld creëren waar iedereen toegang heeft tot veilig drinkwater. Daarom willen zij graag meewerken aan de bewustwording over de impact van single-use plastic afval en zo mensen inspireren om zelf een verandering in beweging te zetten. Dit doen ze door een innovatieve productielijn aan te bieden van duurzame design flessen. Daarnaast doneren ze een deel van de inkomsten aan projecten die de toegang vergroten tot veilig drinkwater voor mensen over de hele wereld. Meer info hierover vind je op de site van Dopper.

Bron: https://dopper.com/nl/missie/