Jobs in de sector

ALTONI KELDERMAN zoekt TECHNIEKER

Datum publicatie: 05 november 2018

Dit jonge en groeiende voedingsbedrijf te Schoten is op zoek naar teamuitbreiding. Ben jij een gedreven technieker die zowel individueel als in team goed presteert? Heb je je dimploma (TSO) op zak in een technische richting (mechanica / elektriciteit)? Wil je graag verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse onderhoud en de herstellingen van het moderne machinepark? En zoek je een job in een dynamisch team waar samenwerking en passie voor voeding belangrijk zijn? Dan ben jij misschien wel geknipt voor deze job!

Solliciteren kan via het online formulier. Lees de details over de procedure, de functieomschrijving, het profiel en aanbod nog rustig na door onderstaande pdf te downloaden.

Veel succes!

 

***********************************************************************************

CNH Industrial zoekt gepassioneerde technici

Datum publicatie: 14 september 2018

CNH Industrial is één van 's werelds belangrijkste producenten van landbouwmachines, tractoren en bedrijfsvoertuigen, de op twee na grootste producent van machines en een marktleider die financiële oplossingen biedt voor de leasing en aankoop van landbouw- en constructiemachines. CNH Industrial Belgium in Antwerpen (voorheen New Holland Tractor Antwerpen) telt bijna 1000 werknemers, het is een belangrijke producent van onderdelen voor tractoren, vooral achterassen en aandrijfsystemen. Dankzij continue weloverwogen investeringen blijft de vestiging in Antwerpen een hoge reputatie aanhouden op het vlak van kwaliteit, technische kennis en innovatieve verwezenlijkingen. Door een stijgende vraag van productie zijn ze dringend op zoek naar gepassioneerde technische mensen.

Ben jij op zoek naar een job waar je je kan ontwikkelen, je technische expertise kan gebruiken en doorgroeimogelijkheden krijgt? Bekijk dan zeker de verschillende vacatures op bijgevoegd document. Meer informatie over de over de jobinhoud of over de selectieprocedure kan je eveneens nalezen in de onderstaande pdf

Veel succes bij het solliciteren!