DOE-DAG 03 februari 2024

publish date
13.12.2023

Zit jij in het 5de of 6de leerjaar en wil je graag eens kennismaken met PITO via allerhande workshops? We bieden jullie, jonge toekomstige wetenschappers, ingenieurs en techniekers, een aanbod workshops aan waaruit je er 2 kan kiezen om op 03 februari 2024 te volgen.

De inschrijvingen zijn ondertussen afgesloten. Alle workshops zijn volzet. We kijken ernaar uit om 210 jongeren en hun ouders te mogen ontvangen op onze DOE-dag! Tot dan!

 

Via 19 verschillende workshops kan je zelf eens ervaren wat enkele vakken of richtingen inhouden. Je krijgt wat algemene info voor je zelf aan de slag mag in de vakgebieden van land- en tuinbouw en techniek. We bieden je STEM-gerichte, agrarische en sportieve uitdagingen en opdrachten aan, zodat je een goed beeld krijgt van onze school. 

Je kan 2 workshops kiezen uit een aanbod van maar liefst 19 verschillende groepjes. De doe-dag start om 13 u. met een ontvangstmoment. Om 13.30 u. start de eerste sessie, die duurt tot 14.30 u. Daarna is er een half uur pauze. Van 15 u. tot 16 u. is er dan nog een tweede sessie. Voor ouders voorzien we een infomoment en een rondleiding, zodat eventuele vragen ook beantwoord kunnen worden terwijl de jongeren in de workshops bezig zijn.

Tot dan!