Inschrijvingen 2019-2020

publish date
08.02.2019

Wil je graag vanaf 1 september 2019 les volgen op PITO? Lees dan hier hoe en wanneer je je kan inschrijven!

Als je wil starten in een eerste jaar, kan je op dinsdag 12 maart 2019 om 19 uur naar de infoavond komen. Dan krijg je uitleg over de hervorming van het secundair onderwijs en over hoe we hier op PITO precies werken. Je kan je na afloop ook meteen inschrijven. Zowel toekomstige leerlingen als hun ouders zijn welkom op dit infomoment.

Wie in eender welke klas wil starten volgend schooljaar, kan een afspraak maken op één van de momenten uit de lijst op deze pagina. Om je op dat moment zo goed mogelijk te kunnen informeren, vragen we je om al door te geven in welk jaar of in welke richting je geïnteresseerd bent.

De derde manier om je in te schrijven is tijdens onze opendeurdag op zondag 12 mei, van 10 tot 17 uur. Je kan de inschrijvings- en informatiestand vinden in de B-refter van de school. Er zullen pijlen staan om je de weg te wijzen. Verschillende leerkrachten en medewerkers van het secretariaat staan daar klaar om je al de nodige info te verstrekken en je wegwijs te maken in onze school. 

Volgende van de detaillijst