PITO-QUIZ op 15 maart 2024: VOLZET

publish date
19.02.2024

Ondertussen is onze 9de PITO-quiz helemaal volzet! We danken alvast de 30 ingeschreven quizploegen voor hun enthousiasme en trouwe deelname, en beloven er een leuke en afwisselende avond van te maken! Veel succes en plezier aan alle deelnemers!

 

Onze 9de PITO-QUIZ vindt plaats op vrijdag 15 maart 2024. Zoals altijd is onze quiz erg afwisselend met weetjes, muziek en beeld, doordenkers en wat humor... 

We houden ook steeds rekening met feedback van de deelnemers van de voorgaande editie om onze quiz amusant, plezan en uitdagend te houden voor iedereen. De bedoeling is om onze quizzers een fijne avond te bezorgen met een gezonde dosis competitie... en dit alles voor een goede zaak!

Net zoals de afgelopen jaren, zal de opbrengst van de quiz in het project rond kansarmoede gaan op onze school. Zo zijn we o.a. gestart met een concreet project i.v.m. menstrautiearmoede, delen we op bepaalde momenten soep uit, en proberen we zeker oog te hebben voor deze problematiek. 

Wil je graag deelnemen?

Dan moeten we je dit jaar teleurstellen: we zijn volzet, dus inschrijven voor de quiz van 15 maart 2024 kan niet meer. Wie nog vragen heeft over de quiz, kan een bericht sturen naar pitoquiz@pitostabroek.be.
Zorg ervoor dat je de inschrijvingen voor volgend jaar dan zeker goed opvolgt. We communiceren de datum weer via de site en via onze sociale media.

Tot binnenkort!

9de PITO QUIZ - 2
affiche PITO-quiz