Start in februari met de Se-n-Se opleiding CPT!

publish date
08.12.2023

Vanaf dit schooljaar bieden we voor de eerste keer de mogelijkheid aan om in februari nog te starten aan een opleiding! Op dat moment kan je starten aan een 7de jaar Chemische procestechnieken (CPT). Het betreft een Se-n-Se-opleiding, duaal, die loopt van begin februari 2024 tot eind januari 2025.

Wil je graag in 1 jaar tijd de knepen van het beroep van procesoperator onder de knie krijgen? En zou je liefst in de loop van    dit schooljaar nog willen starten? Blijf dan niet bij de pakken zitten, maar meld je snel aan via dit google-formulier. We nemen dan snel contact met je op, zodat we er zeker van zijn dat de opleiding voldoet aan de verwachtingen, zodat we eventuele vragen kunnen beantwoorden en zodat we jou ook kunnen toelichten hoe het schooljaar eruitziet.

Het betreft immers een duale opleiding, d.w.z. dat je niet alleen op school bepaalde vakken krijgt, maar dat je ook op een werkplek bepaalde nieuwigheden aangeleerd zal krijgen. De integratie van les op school en op de werkplek zorgt ervoor dat je meteen ervaart hoe de job in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken. Op deze pagina vind je meer uitleg over de opleiding CPT duaal op PITO, en op deze pagina staat meer uitleg over de Se-n-Se opleiding Chemische procestechnieken in het algemeen.

Neem zeker contact met ons op via het aanmeldingsformulier wanneer je interesse hebt om deze opleiding te volgen. Heb je nog vragen, neem dan contact op met de school via 03 561 05 00.

Gelieve marketing cookies te accepteren om deze video te bekijken.