1 B

folders.jpg

Wil jij starten in 1B op 1 september 2023?

Wil je je alvast graag aanmelden om op 1 september 2021 op PITO te starten in 1B? Dat kan!

 Klik dan hier om je gegevens in te vullen in ons digitale formulier. We nemen later nog contact met je op en nodigen je nog uit op een infomoment voor nieuwe leerlingen in augustus.

Als je na de online registratie toch ook graag de school eens wil komen bezoeken, dan kan dat op onze opendeurdag op 7 mei van 10 tot 16 uur. 

Lees hieronder meer wat je zoal leert in 1B!

Leerlingen werken aan STEM-opdracht

PITO wil een school zijn waar jongeren mogen uitgroeien tot kritische, creatieve en respectvolle mensen die hun plaats in de maatschappij kunnen innemen. Dit trachten we te bereiken door de leerlingen hun talenten te laten ontdekken en hun de juiste leer- en werkattitude bij te brengen die het hoger onderwijs en het werkveld vragen.

 

Leerling bezig met STEM-opdracht

In 1B zit je in een kleine klasgroep. Hierdoor krijgen je leerkrachten de mogelijkheid om je beter te leren kennen en je persoonlijk te begeleiden.

Jongens en meisjes die starten in 1B maken via STEM-lessen kennis met allerlei basisvaardigheden. Op deze manier kan je ontdekken wat je talenten zijn, om zo een beroep te kiezen dat je graag doet en waar je goed in bent.

Welke vakken krijg je in 1B? Dat zie je in de tabel hieronder:

VAK LESUREN PER WEEK (Totaal = 32)
BASISVORMING  
Levensbeschouwelijke vakken 2
Frans 1
Lichamelijke opvoeding 2
Artistieke vorming 2
Project algemene vakken 9
Nederlands 2
Wiskunde 2
Techniek 6
ICT/Economie 2
STEM 3
Remediëring en verdieping 1