Mathias en Staf dagen je uit!

 

Schoeisel heb je in allerlei vormen en formaten. Een sloef, een ugg, een ballerina, .... Maar zou het niet tof zijn dat die schoenen iets extra kunnen? Een schoen met een ingebouwde gps brengt je bijvoorbeeld zo naar Rome. En volautomatische dansschoenen maken van iemand met '2 linkervoeten' een ster op de dansvloer.

Staf en Mathias Coppens zijn benieuwd naar welk schoeisel jij kan bedenken. Wat kan jouw schoen doen? Ontwerp voor hen het schoeisel van de toekomst.

Doe mee & win.

Ben je tussen de 10 en 14 jaar en heb je een leuk idee? Schrijf je dan in voor de challenge van Mathias en Staf en vertel ons in een filmpje wat jouw schoen allemaal kan.

PITO Stabroek heeft voor elke deelnemer een setje PITO-veters in hippe kleuren en een shoe tag klaarliggen. Als je je schoeisel wil opvrolijken dan kan je bij PITO Stabroek je eigen setje afhalen en dit verwerken in je ontwerp.

Tik tok, houd zeker de tijd in het oog. Inschrijven kan tot en met dinsdag 3 april. Stuur je filmpje nu in en wie weet zien we jou terug op onze opendeurdag op zondag 6 mei 2018.

Dan mogen de 10 strafste leerlingen hun schoeisel persoonlijk komen voorstellen aan de broers. De winnaar wint een leuke meet & greet met de broers op de opendeurdag en gaat naar huis met een bluetoothspeaker en wedstrijdbeker.

Alle schoenen zullen tentoongesteld worden op de opendeurdag en kunnen binnen gebracht worden vanaf woensdag 2 mei 2018 om 12.00 uur.

Ma, zus en BFF, ik heb je hulp nodig!

Nog niet stoppen met lezen want Mathias en Staf delen nog meer prijzen uit. Trommel ma, pa, broer, zus en vriend/vriendin op want je kan ook een publieksprijs winnen.

Op 9 april plaatsen we alle geldige inzendingen op onze Youtube-pagina. Het filmpje dat op 22 april het meeste likes heeft verzameld wordt op onze opendeurdag nog extra in de bloemetjes gezet.

Wil je een setje kleurrijke PITO-veters verwerken in je ontwerp?

Dan neem je hiervoor best met ons contact op. Dit kan op 03 561 05 00 of via info.pito@provincieantwerpen.be De veters kan je na afspraak afhalen van maandag 22 januari 2018 tot en met dinsdag 3 april 2018.