Mathias en Staf dagen je uit!

 

Schoeisel heb je in allerlei vormen en formaten. Een sloef, een ugg, een ballerina, .... Maar zou het niet tof zijn dat die schoenen iets extra kunnen? Een schoen met een ingebouwde gps brengt je bijvoorbeeld zo naar Rome. En volautomatische dansschoenen maken van iemand met '2 linkervoeten' een ster op de dansvloer.

Staf en Mathias Coppens zijn benieuwd naar welk schoeisel jij kan bedenken. Wat kan jouw schoen doen? Ontwerp voor hen het schoeisel van de toekomst.

Doe mee & win.

Ben je tussen de 10 en 14 jaar en heb je een leuk idee? Schrijf je dan in voor de challenge van Mathias en Staf.

Tik tok, houd zeker de tijd in het oog. Inschrijven kan tot en met vrijdag 4 mei 2018, 12u00.

Je kan je schoenen binnenbrengen vanaf woensdag 2 mei, 12u00. Of lever je schoenen in op onze opendeurdag op zondag 6 mei en wie weet val je in de prijzen. We verzamelen op 6 mei alle schoenen tussen 10u en 11u.

De winnaar wint een leuke meet & greet met de broers op de opendeurdag en gaat naar huis met een bluetoothspeaker en wedstrijdbeker.

Ma, zus en BFF, ik heb je hulp nodig!

Nog niet stoppen met lezen want Mathias en Staf delen nog meer prijzen uit. Trommel ma, pa, broer, zus en vriend/vriendin op want je kan ook een publieksprijs winnen.

We stellen alle schoenen op onze opendeurdag tentoon aan het publiek zodat deze stemmen kunnen verzamelen. De schoenen die om 12u00 de meeste stemmen hebben verzameld, zetten we die dag nog extra in de bloemetjes.

Wil je een setje kleurrijke PITO-veters verwerken in je ontwerp?

Wij hebben voor elke deelnemer een setje PITO-veters in hippe kleuren en een shoe tag klaarliggen. Als je je schoeisel wil opvrolijken dan kan je bij PITO Stabroek je eigen setje afhalen en dit verwerken in je ontwerp. Bel naar 03 561 05 00 of stuur een mailtje via info.pito@provincieantwerpen.be. De veters kan je na afspraak afhalen van maandag 22 januari 2018 tot en met donderdag 3 mei 2018, 10u00.