Vacatures PITO

Wij zoeken een
LEERKRACHT MECHANICA

Datum publicatie: 16/11/2018

Wij zoeken een deeltijds leerkracht mechanica (TV) en elektromechanica (PV) voor de derde graad TSO. Het lesurenpakket bestaat uit 14/20 mechanica en 2/29 elektromechanica. Het gaat concreet om 16 lesuren/week in totaal, verspreid over 4 dagen per week.

Het betreft een tijdelijke aanbieding: de vacature loopt vanaf heden tot 09/12/2018 (mogelijk verlengbaar) voor 9 uren mechanica en 2 lesuren elektromechanica. Voor de 5 overige uren mechanica loopt de vacature tot 17/02/2019 (bevallingsverlof). 

Het zou fijn zijn als je al (beperkte) ervaring hebt in het lesgeven of in het werken met jongeren. Onze 5de en 6de jaars worden graag geïnspireerd door een enthousiaste en correcte leerkracht die ervoor zorgt dat zij tijdens deze periode minder uren in de studie moeten doorbrengen.

Ben je in het bezit van een diploma professionele bachelor in het studiegebied elektromechanica of van een masterdiploma in het studiegebied toegepaste wetenschappen? Heb je je lerarenopleiding achter de rug? Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Neem dan contact met ons op (03 561 05 00) of stuur je curriculum vitae naar info.pito@provincieantwerpen.be, ter attentie van Kathleen Van Wesenbeeck.

Veel succes!

Wil jij graag ons PITO-team komen versterken? 

Je kan steeds spontaan solliciteren door je cv en motivatiebrief te sturen naar info.pito@provincieantwerpen.be.