Smartschool

Logo Smartschool

Leerkrachten beschikken over massa’s leerstof en oefeningen. Via de vakken in Smartschool kan elke leerkracht de documenten delen met zijn leerlingen. Van een eenvoudige PDF tot een interactieve oefening kunnen via Smartschool aangeboden worden.

Via Smartschool blijf je als ouder betrokken bij het schoolleven van je kinderen. Dankzij de co-accounts kunnen ouders aanmelden en over de schouder van zoon of dochter meekijken. Ook communiceren met de klasleraar kan, via een eigen aparte berichteninbox die gescheiden is van de inbox van zoon- of dochterlief.

 

Is jouw kind ingeschreven in PITO Stabroek? Dan kreeg je in het begin van het schooljaar een login en een paswoord voor je co-account van Smartschool.

Via dit online schoolplatform heb je de mogelijkheid om te zien welke informatie je zoon of dochter digitaal kan raadplegen. Via de berichten kan je communiceren met de klasleraar of vakleerkrachten en je kan er ook de evaluaties mee opvolgen, zodat rapportpunten geen verrassingen zijn. Via deze weg maak je ook heel eenvoudig een afspraak met de leerkracht(en) die je graag wilt spreken tijdens een oudercontact.

Als je graag nu meteen inlogt, kan je naar de site van Smartschool via deze link. Als je je login of paswoord niet meer kent, kan je dit melden door op de inlogpagina te klikken op "wachtwoord vergeten" of via een mailtje naar info.pito@provincieantwerpen.be.